Management met Zorg

Seip Consult is in 1991 opgericht als bedrijfsnaam van drs. M.D. Seip (Martijn), specialist in verandermanagement in de sector zorg en welzijn. In de praktijk wordt Martijn ingezet om organisaties te ondersteunen bij complexe vraagstukken, managementfuncties en het ontwikkelen en implementeren van beleid.
Veel opdrachten zijn van lange duur (1 tot 4 jaar). Geen klassieke interim-manager dus, maar iemand die zich tot wederzijds genoegen werkelijk verbindt aan een organisatie. Naast het feit dat Martijn kan worden ingehuurd als ZZP-er, is hij ook bereid een vast dienstverband aan te gaan in functies met eindverantwoordelijkheid.

Achtergrond

Martijn Seip werd geboren op 26 mei 1961 in Rotterdam. Zijn loopbaan startte als verpleegkundige. Na zijn A-diploma in 1982 werkte hij in zieken­huizen, ver­pleeghui­zen en in de thuiszorg. In 1984 is hij via de Hogeschool Rotterdam (studie Personeels­werk) overge­stapt naar de Eras­mus Uni­versiteit, waar hij Bedrijfs­soci­olo­gie en Bedrijfs­kun­de heeft gestudeerd. Na zijn doctoraal in 1988 heeft hij gewerkt bij de Ge­nees­kun­dige Hoofd­in­spectie van de Volksgezondheid, eerst als onderzoeksmedewerker, later als methodoloog. Na enkele aanvullende studies op het gebied van kwaliteit, financiën en communicatie is Martijn in 1991 aan de slag gegaan als leidinggevende in zorginstellingen. Inmiddels is hij verandermanager met ruim 20 jaar leidinggevende ervaring. Hij is getrouwd en woont in Apeldoorn. 

Opleiding

  • Communicatie & management, o.a. Neurolinguïstisch programmeren; 2002
  • Rijksuniversiteit Groningen, Academie voor Ondernemerschap, financieel management; 1998
  • Raad voor de Accreditatie (Sterlab/Sterin/RvC); 1990
  • Erasmus Universiteit Rotterdam: propedeuse en doctoraal Bedrijfssociologie / Bedrijfskunde; 1988
  • Hogeschool Rotterdam: propedeuse Personeelswerk; 1983
  • Gemeenteziekenhuis Dordrecht: A-verpleegkundige; 1982
Contact

icon

Laan van Zuidbroek 57
7324 BJ  Apeldoorn

martijn@seip-consult.nl

06-53194430